AMAZING PHILIPPINES

OPLEV PHILIPPINERNES HEMMELIGE PERLER

arrow
slider slider slider

En ferie du aldrig glemmer

5stjerner

"Vi er 5 stjernet på oplevelser"

Vi er en rejsedestination, der tilbyder dig en unik rejseoplevelser på Filippinerne. Vores vision er at skabe en rejseoplevelse, som du aldrig kommer til at glemme. Rejserne handler om at trække stikket ud, at komme i kontakt med sig selv, at afprøve nye grænser og møde en ny kultur du ikke kender hjemme fra. For os, som rejsedestination, er det ligeldes vigtigt at gøre noget godt for de mennesker på Filippinerne, der er så venlige at lade os komme på besøg. Vi vil gerne, at alle parter får udbytte af vores rejser og vi ønsker at fastholde den autentiske stemning vi tilbyder på vores rejser.

Så hvis du er eventyrlysten og nysgerrig på nye, spændende og autentiske oplevelser? så rejs med Amazing Philippines og få oplevelser du aldrig glemmer!boat

Øerne der blev betalt med romEventyrlystne kammerater
Thomas Munk og Kim Block Jakobsen er mændene bag Amazing Philippines. Hele projektet startede tilfældigt tilbage i 2013, hvor de to kammertarer var ude at sejle omkring øen Popototan. Øen var lige blevet ramt af en voldsom tyfon. Thomas og Kim bliver her stoppet af lokale mænd, der ville høre om de kunne undvære lidt penge til dem og deres familier. Hertil svarede de, at de ikke ville give dem penge. De ville dog gerne give dem ris mm. så de selv kunne begynde at opbygge noget af det tyfonen havde ødelagt. Fordi som Thomas siger: "Det er bedre at lære filippinerne at fiske en blot at give dem 10 fisk.

Skål
Thomas og Kim kom tilbage til øen et par dage efter. Her mødte de den lokale mand, der ejer øen. Han fortale dem, hvordan han for mange år siden havde købt øen for 7 flasker rom. Sådan 7 falske rom er meget værd for en filippiner. Hertil svarede Thomas for sjov, at hvis han nu gav det dobbelte antal rom, om han så ville sælge øen til ham. Det grinede de lidt af. Et par dage efter kom ejeren af øen dog tilbage og spurgte om han mente det han havde sagt. Det endte med, at Thomas og Kim fik lov til at leje øen i 50 år.

Samarbejdet med de lokale
Det er på denne måde Amazing Philippines startede. Det ligeledes med baggrund i dette, at det vigtige samarbejdet med de lokale filippinerer opstod. De fleste af vores faciliteter såsom Island House er bygget sammen med de lokale, og på den måde har vi hjulpet hinanden, så de også har kunne opbygge deres ø efter tyfonen. Derfor er det vigtigt for os, at give noget tilbage til filippinerne. Alle skal vinde noget i dette projekt. Det gør vi bl.a. ved at gæsterne kan tage ind og lege med børnene, lære dem at svømme eller lære dem engelsk.strand
boat
boat

Unikt og spændende at være en del af - Pi, tidligere rejsende

"Alle mennesker fortjener at koble ud engang imellem"
- Tobias, tidligere rejsende

Det et sted alle mennesker burde opleve - Laura, tidligere rejsende

Klik her for mere information

pil2